Intervju med Robyn Walser om ACT från hjärtat

Kristoffer Pettersson den 12 maj, 2021
I samband med att Robyn Walsers bok ACT från hjärtat ges ut på svenska anordnar Natur & Kultur en intervju med författaren den 25:e maj kl. 18.00. Intervjun genomförs av Kristoffer Pettersson som översatt boken till svenska.

Om boken "ACT från hjärtat"

ACT från hjärtat är en bok som många inom fältet har längtat efter. Robyn har ett helt unikt sätt att förmedla det speciella förhållningssätt som kännetecknar Acceptance & Commitment Therapy. Om du vill veta mer om innehållet kan du kasta ett öga på min recension av boken.

Se den inspelade intervjun

Tack till alla som var med och lyssnade på mitt samtal med Robyn Walser. För dig som inte var med går det bra att se den inspelade intervjun. Du hittar den på Psykologiwebben, men det går också bra att se intervjun här nedanför.

Artikeln är skriven av Kristoffer Pettersson
Kristoffer Pettersson är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av kliniskt behandlingsarbete, handledning och utbildning. Sedan 2020 driver han Mendeleo tillsammans med Kristin Hägglöf och Elin Wesslander.

Hans intressen inom klinisk psykologi spänner över ett brett område. Han har sin grundutbildning i kognitiv beteendeterapi (kbt) men har också fördjupat sig i affektfokuserad psykoterapi. Förutom att arbeta på Mendeleo doktorerar han på Mälardalens högskola.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande artiklar

info@mendeleo.se
Kristin Hägglöf
070 - 144 80 68
Kristoffer Pettersson
073 - 556 37 48
Elin Wesslander
073 - 423 37 52
Logotyp för Mendeleo AB, föreställer ett stort M med texten Mendeleo utbildning - Företaget tillhandahåller fortbildande insatser med fokus på tillämpad psykologi för yrkesverksamma inom vård och omsorg.
cloud-checkpicturephone-handsetmap-markerscreenthumbs-uplist