Kontakta oss

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor som rör någon av våra kurser eller övriga tjänster
Tecknad bild, tre händer som sträcks upp i luften mot en grön bakgrund

Vanliga frågor

Jag har anmält mig till en kurs men inte fått någon bekräftelse, vad gör jag?

En bekräftelse skickas vanligtvis ut automatiskt efter anmälan. Kolla om den hamnat i spamfiltret, eller hör av dig så dubbelkollar vi att anmälan finns registrerad.

Jag missade att anmäla mig, kommer utbildningen att gå igen?

Många av våra utbildningar erbjuds flera gånger, men det beror såklart på hur stor efterfrågan är. Hör gärna av dig och berätta att du är intresserad!

Hur gör jag för att samarbeta med er?

Vi letar hela tiden efter skickliga föreläsare som delar vår syn på professionell utveckling och pedagogik. Läs mer om hur vi kan underlätta för dig som föreläser. Och hör gärna av dig så kan vi påbörja en dialog.

Går det att anlita era föreläsare för andra uppdrag?

Absolut, vi förmedlar kontakt till alla våra föreläsare och hjälper gärna till med att matcha lämplig föreläsare efter förfrågan. Vi har också ett stort kontaktnät av konsulter som inte finns representerade på vår hemsida, så det går också bra att komma med en öppen förfrågan så kan vi hjälpa till att hitta en lämplig person för uppdraget.

Jag har ett mer omfattande föreläsningsuppdrag, kan ni hjälpa till?

Vi som driver Mendeleo har lång erfarenhet av att planera och genomföra utbildningar med olika längd och komplexitet. Vi har också bra koll på vilka möjligheter och fallgropar som större utbildningsuppdrag är förknippade med. Hör av dig så kan vi prata mer om vad vi kan erbjuda.
info@mendeleo.se
Kristin Hägglöf
070 - 144 80 68
Kristoffer Pettersson
073 - 556 37 48
Elin Wesslander
073 - 423 37 52
Logotyp för Mendeleo AB, föreställer ett stort M med texten Mendeleo utbildning - Företaget tillhandahåller fortbildande insatser med fokus på tillämpad psykologi för yrkesverksamma inom vård och omsorg.
cloud-checkpicturephone-handsetmap-markerscreenthumbs-uplist