Mendeleo fyller 1 år

Elin Wesslander den 21 april, 2021
Nu har företaget Mendeleo funnits i ett år och det har sannerligen varit ett år av förändring för alla och så även för oss. Det som är viktigt för oss är att personer inom människovårdande yrken ska få till riktigt skarp hjälp till professionell utveckling. Sätten att få till detta har breddats under pandemin och vi ser fram emot att fortsatt kunna erbjuda insatser som är anpassade för det som ska läras ut.

Så vad håller vi då på med här på Mendeleo?

Jo, vi gör det vi kan för att underlätta för kompetenta personer att nå ut med sina kunskaper och samtidigt då att andra professionella får ta del av detta. Det här gör att vi har två fokusområden. Dels ger vi praktiskt stöd i allt från konceptutveckling, innehållsbearbetning, design och layout samt genomförande. Dels erbjuder vi aktuella kurser som genomförs av handplockade utbildare från vårt nätverk.

Kommande kurser

Vi har många bra och spännande kurser planerade som du kan se nedan och vi har fler på gång. Bästa sättet att få höra om allt nytt som dyker upp framöver är att signa upp till vårt nyhetsbrev. På så sätt får du information direkt då vi har något nytt på gång.

Tack!

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som vi kommit i kontakt med under det här året. Det har varit otroligt roligt att möta så många bra utbildare som vi fått möjligheten att samarbeta med och behandlare som är nyfikna på vidareutveckling. Vi ser fram emot att få fortsätta att utöka vårt nätverk och vara med i skapandet av många suveräna utbildningar framöver!

Artikeln är skriven av Elin Wesslander
Elin Wesslander är legitimerad psykolog, psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi. Hon har varit verksam sedan 2003 och har under sin karriär som psykolog arbetat med behandling, handledning och utbildning inom området tillämpad psykologi.

Förutom att arbeta på Mendeleo driver Elin en egen verksamhet som syftar till att hjälpa psykologer utvecklas i sin profession. Hon har sin bas i Umeå men erbjuder professionsutvecklande handledning digitalt till yrkesverksamma över hela landet. Att stötta och hjälpa professionella i deras utveckling på väg mot ökad kompetens och yrkesskicklighet är en av Elins främsta specialiteter.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande artiklar

info@mendeleo.se
Kristin Hägglöf
070 - 144 80 68
Kristoffer Pettersson
073 - 556 37 48
Elin Wesslander
073 - 423 37 52
Logotyp för Mendeleo AB, föreställer ett stort M med texten Mendeleo utbildning - Företaget tillhandahåller fortbildande insatser med fokus på tillämpad psykologi för yrkesverksamma inom vård och omsorg.
cloud-checkpicturephone-handsetmap-markerscreenthumbs-uplist