Om känsloskola med unga i psykiatrin med Jennie Billman

Kristoffer Pettersson den 23 april, 2021
Idag anordnades ett webbinarium med Jennie där hon beskrev arbetet med Känsloskolan och några av sina kliniska observationer från arbetet. Se hela webbinariet här.

Känsloskolan för unga

Specialistpsykolog Jennie Billman har tagit fram och utvärderat Känsloskolan, en gruppintervention för unga vuxna i psykiatrin.

Tillgång till manualen

Jennie delar här med sig av terapeutmanualen och det skriftliga specialistarbetet tillsammans med en inramning så att det kan användas av fler.

Webbinariet

För dig som inte hade möjlighet att vara med på det direktsända webbinariet så kan du ta del av inspelningar här.

Artikeln är skriven av Kristoffer Pettersson
Kristoffer Pettersson är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av kliniskt behandlingsarbete, handledning och utbildning. Sedan 2020 driver han Mendeleo tillsammans med Kristin Hägglöf och Elin Wesslander.

Hans intressen inom klinisk psykologi spänner över ett brett område. Han har sin grundutbildning i kognitiv beteendeterapi (kbt) men har också fördjupat sig i affektfokuserad psykoterapi. Förutom att arbeta på Mendeleo doktorerar han på Mälardalens högskola.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande artiklar

info@mendeleo.se
Kristin Hägglöf
070 - 144 80 68
Kristoffer Pettersson
073 - 556 37 48
Elin Wesslander
073 - 423 37 52
Logotyp för Mendeleo AB, föreställer ett stort M med texten Mendeleo utbildning - Företaget tillhandahåller fortbildande insatser med fokus på tillämpad psykologi för yrkesverksamma inom vård och omsorg.
cloud-checkpicturephone-handsetmap-markerscreenthumbs-uplist